Snedkerværksted

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Kvalitetsbevidst Snedker i Kolding

Hos Bygningssnedkeriet i Vonsild tilbyder vi en bred vifte af opgaver – store som små

Søger du en kvalitetsbevidst og erfaren snedker i Vonsild, Kolding, Vejle, Fredericia eller omegn?
Så kan Bygningssnedkeriet varetage stort set alle typer snedkerarbejde. Vi leverer skræddersyede løsninger for private og erhverv, og kan også udføre speciallavet opgaver efter ønskede mål.

Træ er vores foretrukne materiale. Det er smukt, duftende og holdbart, og så giver det et utal af muligheder der både kan passe til ældre huse og nybyggerier.

Vi kan blandt andet udføre:

Har du brug for en snedker til en helt anden opgave, så hører vi gerne fra dig. Udover snedkerarbejde varetager vi også gerne en bred vifte af tømreropgaver.

Snedker med mere end 100 års erfaring

Bygningssnedkeriet i Vonsild er en familieejet virksomhed, der har mere end 100 års erfaring indenfor forskellige typer tømrer og snedkerarbejde. Vores mange års erfaring og ekspertise afspejles i vores arbejde, vi udfører nemlig altid enhver opgave med fokus på at servicen og håndværket er i topklasse.

Vi er også medlem af Byg Garanti, hvilket betyder at du som vores kunde, altid er garanteret et godt og holdbart håndværk i høj kvalitet. Vælger du Bygningssnedkeriet er du sikret de bedste vilkår hele vejen igennem.

Kontakt din Snedker i Kolding allerede i dag

Har du brug for en professionel snedker i Vonsild, Kolding, Vejle, Fredericia eller omegn? Så kontakt Bygningssnedkeriet allerede i dag, og få et godt og uforpligtende tilbud på din opgave.

Udfyld kontaktformularen til højre for et uforpligtende tilbud, så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Når du sender en forespørgsel må du gerne skrive hvad det omhandler sig om f.eks. Døre og Vinduer som emnet.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon (+45) 24 83 24 39 hvis du hellere vil snakke.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 24 83 24 39 eller send en mail til mail@bygningssnedkeriet.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.