Udskiftning af døre og vinduer i Kolding og omegn

Er du på udkig efter nye døre og vinduer i Vonsild, Kolding, Vejle, Fredericia eller omegn?  

Så kan vi hos Bygningssnedkeriet, hjælpe med professionel udskiftning eller montering af nye døre og vinduer i dit private hjem, sommerhus eller i din virksomhed. Vi kan varetage en bred vifte af tømrer og snedkerarbejde, lige fra nybyg, tilbygning, ombygninger, renoveringer, tagarbejde og meget mere. 

Hos Bygningssnedkeriet i Vonsild kan vi også levere og montere alle færdige elementer, fra kælder til kvist fra en lang række producenter – altid med et stort udvalg af det nyeste, og altid i de bedste materialer.

Mere end 100 års erfaring og medlem af Byg Garanti 

Vi er en erfaren familievirksomhed, der har over 100 års erfaring som tømrer og snedker. Vi lægger vægt på service og håndværk i højeste kvalitet, så du får et tilfredsstillende og holdbart resultat, du kan få glæde af i mange år. 

Vi er også medlem af Byg Garanti, så du som kunde er sikret de bedste vilkår, og garanteret mod dårligt håndværk og sjusk.

Udskiftning af døre og vinduer pris

Prisen på at få udskiftet døre og vinduer afhænger af flere parametre. Opgavens omfang og materialevalg er nogle af de parametre, der spiller den største rolle. Skal der eksempelvis blot skiftes en dør eller et vindue, eller skal der sættes nye døre og vinduer i hele boligen? Så er der naturligvis forskel på prisen. 

Ønsker du at høre mere om priser på udskiftning af døre og vinduer? Så kontakt os og fortæl mere om, hvad du ønsker at få lavet. 

Kontakt os og hør mere

Få et godt tilbud på nye vinduer og døre 

Udfyld kontaktformularen til højre, for at modtage et uforpligtende tilbud på nye vinduer og døre, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.
Når du sender en forespørgsel, må du gerne skrive hvad det omhandler, f.eks. Nye vinduer og døre som emnet.

Du er også altid velkommen til at ringe til os på telefon 24 83 24 39 hvis du hellere vil snakke.

stm-vinduer